Flot sæsonpremiere af Skælskør!!

 

Skælskør - Slagelse B&I

1 - 1

 

Skælskørs serie 2 hold spillede i lørdags deres første kamp i sæsonen 2008.

Til den første kamp på hjemmebane havde træner Kjeld Rinfeldt sat sin lid til følgende 14 spillere: Carsten Adelgaard, Morten Dedenroth, Jacib Lindemose, Christian Olsen, Ronni Andersen, Christian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Michael Lundgaard, Claus Pedersen, Kenneth Larsen og Matthew Rew. Holdet skulle møde storfavoritterne fra Slagelse B & I det var i hvert fald avisernes mening at dette Slagelsehold helt klart burde kunne slå Skælskør, man kan næsten sige at de havde vundet på forhånd. Nu er det engang sådan at der i en fodboldkamp også er en modstander og i dette tilfælde Skælskør. Grundet den megen omtale af Slagelse 2. hold var Skælskør ekstra opsatte på at vise, at det er svært at vinde i Skælskør, og det var også tilfælde i dagens kamp. Slagelse pressede Skælskør stor set hele 1. halvleg og Skælskør var sjældne gæster på Slagelse banehalvdel. Slagelse tilspillede sig et væld af chancer, men var meget ineffektive med udnyttelse af alle disse chancer. Det lykkedes dog for Slagelse i 31. minut af komme foran 1-0. Det var et godt kæmpende mandskab fra Skælskør der kunne gå til pausen, bagud 1-0.

Slagelse startede 2 halvleg med igen at lægge pres på Skælskør, men Skælskør kom mere og mere med i spillet og havde flere gode opspil og enkelte chancer. Skælskørholdet kæmpede alt hvad de havde lært, alle mand kæmpede og løb godt for hinanden og taktikken som træner Kjeld Rindfeldt havde lagt, blev iflg. Kjeld overholdt til punkt og prikke. Skælskørs udskiftningsspillere Kenneth Larsen, Claus Pedersen og Matthew Rew kom alle ind i 2. halvleg.

Efter godt et kvarter i 2. halvleg slipper Martin Pedersen fri i højre side og med et godt overblik sender han, fra baglinjen, bolden skråt bagud som man skal, her bliver der sparket på mål, men bolden rammer en Slagelsespiller og ryger lige hen til en helt fri Michael Lundgaard, som meget sikkert udligner til 1-1.

Slagelse så nu ud til at miste modet efter udligningen, og Skælskør overtog mere af spillet og tilspillede sig da også yderligere chancer men resultatet 1-1 holdt kampen ud.

Det var en flok glade skælskørspillere der havde taget fusen på Slagelse som jo i aviserne var udskreget som klar favorit, men en kamp skal altså først spilles, og man skal passe på med at tro, at man har vundet på forhånd, som Slagelse gjorde i dette tilfælde, så kan det gå galt. Der skal lyde en stor ros til alle Skælskørspillerne for en flot indsats. Kampens spiller blev Kuno Nagel som fik overrakt en flaske vin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

Skælskør havde til den første hjemmekamp fået nyt spilletøj. Ny tøjsponsor er Nike, der var også kommet andre nye sponsorer til: Ny supersponsor OP VVS, nye annoncører: EDC mægler Henrik Kjeldsen, Sandblæseren v/Espen Nielsen, LokalBrusen i Tjæreby samt Skælskør El-service. Vinsponsorer ved kinesisk lotteri: SuperBrugsen, Skælskør, Dagli’Brugsen i Frølunde, Dagli’Brugsen i Pedersborg, NICO på Nytorv samt OK tanken på Sorøvej v/Jørn og Alice.

En rigtig flot og solbeskinnet lørdag eftermiddag for de godt 200 tilskuere var slut og alle, næsten da (sikkert ikke tilskuerne og spillerne fra Slagelse), kunne tage hjem og fortælle at de igen havde haft en god eftermiddag på Skælskør stadion. Skælskørs næste hjemmekamp bliver onsdag en 23. april kl. 18.30 hvor Raklev kommer på besøg, her håber man igen på stor opbakning fra publikum.

 

oprettet 14.4.08 Svenne