Skælskør – Ringsted IF 

Resultat: 4 -3 

 

Skælskørs serie 2 vandt i højt flot solskinsvejr på Skælskør stadion efterårssæsonen første kamp mod Ringsted med ovennævnte cifre. Man må sige at disse cifre ikke viser et sandt billede af kampen, idet Skælskør burde have vundet betydeligt mere, men chancerne blev brændt på det skammeligste. Man må samtidig sige, at Ringsted ikke gjorde det sværere end det var, de scorede nemlig på de chancer de havde, det var bare ikke nok.

Skælskør stillede med følgende mandskab: Carsten Adelgaard, Morten Dedenroth, Jacob Lindemose, Niklas Pamperin, Christian Olsen, Christian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Michael Lundgaard, Morten Nagel, Rasmus Eversen og Ronnie Andersen.

Dette hold er vel nok noget nær det stærkeste Skælskør kan mønstre pt., men man må sige at holdet fik ”kam til håret” som man siger.

Det hele startede ellers godt, idet Skælskørs anfører Martin Mortensen scorede på et godt langskud allerede efter ca. 7 minutters spil, og nu var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, mente de fleste sikkert. Ringsted ville det dog anderledes, idet de udlignede til 1-1 allerede minuttet efter, her så Skælskørs forsvar ikke alt for godt ud. Ringsted fik med dette mål en tro på, at det kunne lade sig gøre at slå Skælskør og det så da også sådan ud. Ringsted bringer sig yderligere foran i hhv.  det 15 og 17. minut så stillingen nu lige pludselig var 3-1 til Ringsted, meget misvisende efter spil og chancer. Skælskørs forsvar så i denne periode meget skidt ud. Skælskørs anfører Martin Mortensen reducerer dog i det 37. minut på straffe til stillingen 2-3 til Ringsted, som også var stillingen ved halvleg.

Skælskørs træner Kjeld Rinfeldt tog i halvlegen, nu konsekvensen af resultatet, og indskiftede ikke mindre end 3 spillere fra starten af 2. halvleg, og det gav klart endnu mere spil til Skælskør, men ind ville bolden ikke, trods stolpeskud mv.

Man skulle helt hen til det 70. minut før presset endelig gav resultat. Martin Pedersen, forårets topscorer, kommer godt fri i højre side af målfeltet og kunne sagtens selv have forsøgt sig, men vælger en rigtig god løsning idet han lægger den på tværs foran målet, hvor Martin Mortensen har let ved at score til udligning 3-3, en meget flot og uselvisk aflevering og en god holdånd af Martin Pedersen (det var der andre der kunne lære af) og et hattrick af Martin Mortensen.

Tilskuere og spillere havde så småt indstillet sig på uafgjort, men Kjeld Rinfeldt foretager en udskiftning ca, 5. minutter før tid Rasmus Eversen kommer på banen i stedet for Michael Lundgaard, det skulle vise sig at være en meget heldig udskiftning, ider Rasmus Eversen i det 9o. minut blev matchvinder ved at score til slutresultatet 4-3 til Skælskør en forløsning for både spillere og træner. Martin Mortensen blev valgt til dagens spiller og blev begavet med en flaske vin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

Både Rasmus Eversen og Ronnie Andersen klarede sig fint i Deres debut for Skælskør.

Skælskør spiller allerede tirsdag igen, denne gang gælder det rækkens nummer 3

Fuglebjerg/Sandved Tornemark kampen spilles kl. 18.30 på Fuglebjerg Stadion.

 

                                                    

 

Oprettet 19.08.2007 af Svenne