Fuglebjerg/Sandved-Tornemark – Skælskør

 

2 – 2

 

Skælskørs serie 2 mandskab spillede tirsdag den 21.8.07 ude mod ovennævnte, en meget svær modstander, men træner Kjeld Rinfeldt havde sat sin lid til følgende spillere: Carsten Adelgaard, Morten Dedenroth, Jacob Lindemose, Niklas Pamperin, Christian Olsen, Christian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Michael Lundgaard, Morten Nagel, Rasmus Eversen og Ronnie Andersen.

Kampen blev da også en sand gyser med chancer til begge sider, spillet bølgede frem og tilbage i 1. halvleg med et lille overtag til Fuglebjerg, men Skælskør havde da også deres chancer. Martin Pedersen, der var en af 1. halvlegs bedste, havde et par muligheder. Ham og Christian Jørgensen bliver, trods godt spil, udskiftet i det 35. min(at Martin P. skulle ud var der mange tilskuere der undrede sig over, og syntes uforståeligt), men træneren havde talt, og de skiftede med hhv. Rasmus Eversen og Ronnie Andersen. Halvlegen ender 0 – 0.

Fuglebjerg startede 2. halvleg med en stor chance i det 12. min. alle Fuglebjergs spillere havde faktisk armene i vejret, men Carsten Adelgaard i målet, hiver lige en pragtredning frem og får slået bolden til hjørne, hvordan han bar sig ad med at redde denne bold er uforståeligt. Carsten Adelgaard stod for øvrigt en rigtig god kamp.

Skælskør overtog nu mere af spillet, og i det 15. min går det galt for Fuglebjerg. Rasmus Eversen får en lang aflevering og løber fra alt og alle, for til sidst at drible forbi Fuglebjergs målmand og sende bolden i mål til en 1-0 føring til Skælskør.

Kjeld Rinfeldt skifter igen ud, ind kommer Martin P. og Christian E. Jørgensen igen, og ud går Kuno Nagel og Simon Larsen, det gav igen mere spil med fornyede kræfter, og det giver resultat i det 30 min. efter et godt opspil startende med Christian Olsens gode aflevering til Michael Lundgaard, der sender bolden på tværs hvor Ronnie Andersen bare kan sætte indersiden på, til 2-0 til Skælskør.

Skælskør trak sig nu længere tilbage på banen, i håb at holde føringen de sidste 15 minutter, men desværre går det allerede galt efter 35. minutter hvor Fuglebjerg får reduceret til 1-2 på et lidt tilfældigt mål, hvor der manglede opmærksomhed i Skælskørs forsvar. Fuglebjerg troede nu virkelig på at de kunne nå mindst uafgjort, og det lykkedes da også i det 39. minut for Fuglebjerg at få udlignet, og kampen endte uafgjort 2-2. Skælskørs spillere hang noget med hovedet lige efter kampen, og var meget skuffede, og det er da forståeligt nok, men set over hele kampen må resultatet 2-2 siges at være et retfærdigt resultat.