Skælskør – Slagelse IK

Resultat: 0 - 0

 

 

Skælskørs serie 2 spillede i lørdags hjemme mod Slagelse IK som havde revanche til gode fra forårets 3-1 nederlag til Skælskør.

Revanche fik de dog ikke helt, men kunne tage fra Skælskør med 1 point idet kampen endte 0-0.

Skælskør fik en rigtig dårlig opstart til kampen, da anfører Martin Mortensen bliver skadet under opvarmningen, om det var det der gjorde at Skælskør ikke kom ordentlig i gang, skal jeg lade være usagt. Midt i halvlegen har Martin Pedersen ellers en god helflugter, men ved siden af mål. Rasmus Eversen slipper kort efter helt fri med Slagelse IK’s målmand, og alle havde faktisk set bolden inde, men den sniger sig tæt forbi den ene opstander. Efter godt en halv times spil er det så Michael Lundgaards tur til at brænde en oplagt målchance. Herefter bølger spillet frem og tilbage det sidste kvarter, og halvlegen ender 0-0.

2. halvleg ligner til forveksling 1. halvleg, dog presser Skælskør, Slagelse IK helt i bund de sidste 20 minutter. Slagelse IK bliver også i denne periode ramt af en 10. minutters udvisning, og Skælskør spiller sig til flere meget store chancer, men ind ville bolden, og da måltavlen efter 9o minutter viste 0-0 blev det kampens resultat. Det var som om Skælskør i denne kamp manglede gejst og vilje, der blev i hvert fald ikke spillet op til holdets normale formåen. Der skal andre ”boller på suppen” på lørdag hvor holdet skal til Næstved, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at få point med hjem, og hvis Martin Mortensen, som binder meget af spillet sammen på midtbanen, ikke bliver klar kan det endog blive meget vanskeligt, men lad os håbe han bliver klar så Skælskør kan drage af sted i stærkeste opstilling. Til kampen i lørdags fik man i sidste sekund, som erstatning for Martin Mortensen, tilkaldt Ulrik Henriksen som dermed fik sin debut på serie 2 holdet.

Holdet håber at mange tilskuere fra Skælskør vil tage turen med til Næstved i lighed med kampen Fuglebjerg. Efter kampen blev Kuno Nagel kåret til dagens spiller, og blev begavet med en flaske vin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

 

Oprettet 28.08.2007 af Svenne