Næstved – Skælskør

Resultat: 0 – 1

 

Skælskørs serie 2 spillede i lørdags ude mod et af rækkens tophold Næstved. Inden Skælskørs mandskab tog hjemmefra var det med bange anelser om et nederlag, der var i hvert fald ikke mange der troede på en sejr. Holdet havde haft en lidt dårlig træningsuge, der var desværre også indløbet nogle skader og afbud, så som nævnt, ingen troede på en sejr, men kunne man bare få et point med hjem var alle tilfredse.

Skælskørs spillere var heldigvis ikke imponeret af Næstved, og holdet gik til stålet lige fra starten, med det resultat at Skælskør faktisk tilspillede sig flere store chancer i 1. halvleg, og spillede en pæn gang fodbold, betydeligt bedre end Næstved. Udefra så det ud som om, at den taktik træner Kjeld Rinfeldt havde lagt, blev fulgt til fulde, alle spillere spillede disciplineret og kæmpede en vis del ud af bukserne, og halvlegen sluttede 0-0, dog ikke helt fortjent efter spil og chancer.

Skælskør fortsatte det aggressive og disciplinerede spil i 2. halvleg, og det var tydeligt at det bekom ikke Næstveds spillere særlig godt, og igen flere store chancer til Skælskør.

I det 7. minut går det også galt for Næstved, Rasmus Eversen slipper fri på en god aflevering fra Ronnie Andersen og scorer til 1-0.

Næstved var nu nød til at gå længere frem på banen og pressede Skælskør, men holdet kæmpede videre og Skælskør tilspillede sig endda flere store chancer for at komme yderligere foran og lukke kampen, men ind ville bolden ikke.

Skælskørs hold kæmpede så det var en fryd for øjet, det er den hidtil bedste holdpræstation holdet har leveret i denne sæson. Man kan ikke fremhæve nogle spillere frem for andre, selv udskiftningsspillerne som kom ind, gjorde det rigtig godt. Jeg syntes dog alligevel at målmand Prip bør fremhæves for nogle formidable redninger, trods det at han allerede i 1. halvleg var stødt sammen med en Næstvedspiller og fik en skade i det ene lår, så han var ude af stand til at hoppe, men alligevel klarede han skærene i flere situationer. Kampen sluttede med det meget overraskende resultat 1-0 til Skælskør, og Skælskør hænger stadig med i toppen af rækken. Skælskør skal på lørdag på hjemmebane kl. 15.30 møde B73 fra Slagelse, igen en spædende kamp, hvor Skælskør har revanche til gode fra forårets nederlag på 3-2.

Så Skælskør regner med god tilskueropbakning til denne kamp, der var også en del tilskuere der havde taget turen til Næstved, hvor de som nævnt så Skælskør vinde den svære kamp mod Næstved.

 

Oprettet 05.09.07 af Svenne