Skælskør – B73 2-1

 

Skælskørs første hold fortsætter sejrsrækken.

 

Skælskørs Serie 2 hold vandt lørdag en vigtig kamp med 2-1 over B73 fra Slagelse. Der var sol og en kraftig vind over Skælskør Stadion, hvilket gav en tilfældig og til tider en lidt rodet fodboldkamp. Skælskørs træner, Kjeld Rinfeldt, havde valgt følgende spillere til kampen: Casten Adelgaard på mål, Jacob Lindemose – Niklas Pamperin – Christian Olsen og Morten Dedenroth udgjorde forsvaret, Kuno Nagel – Ulrich Henriksen – Martin Pedersen og Simon Larsen på midtbanen, Michael Lundgaard og Rasmus Eversen i angrebet. Morten Nagel, Christian Jørgensen, og Christian Erbo Jørgensen startede på bænken.

Kampen var blot 8 minutter gammel, da Christian Olsen slår et flot indlæg på tværs af banen til Simon Larsen, der header den ned for fødderne af Michael Lundgaard, han ligger bolden til rette for Ulrich Henriksen, der kanonerer bolden i mål fra ca. 25 meters afstand. 1. halvleg er domineret af Skælskør og det var ikke mange chancer B73 for tilspillet sig. Efter 33 minutter for Skælskørs Morten Dedenroth desværre en advarsel og må ud og køle af i 10 minutter. Blot 7 minutter efter straffer B73 dette, et indlæg fra venstre side til en fri angriber og stilling er herefter 1-1.

2. halvleg er noget uskøn og rodet, men fornemmelse var hele tiden, at det var Skælskør der skulle trække sig sejrrigt ud af opgøret. Et kvarter inde i 2. halvleg viste denne påstand sig, at skulle holde stik. Christian Erbo Jørgensen der netop var kommet på banen, erobrer flot bolden ved modstandernes baglinie og spiller den skråt tilbage til Martin Pedersen, der resolut sparker bolden i mål - fladt ved den ene stolpe.

Resten af kampen var tilfældighedernes spil. Den kraftige vind gjorde, at begge hold kom til tilfældige chancer, stadig med Skælskør som det boldførende hold og det var fuldt fortjent, da kampens udmærkede dommer fløjtede kampen af, og Skælskørs hold har tilføjet 3 point mere til kampen om oprykningen til Serie 1. Michael Lundgaard blev fortjent kampens spiller, på en flot arbejdsindsats, og fik tildelt en flaske rødvin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

Skælskør har en rigtig vigtig kamp næste lørdag mod Slagelse B&I. Vindes den kamp er byens hold for alvor ved at blande sig i kampen op oprykning. Vi håber, at der vil være mange tilskuere der tager med og støtter holdet. Kampen spilles i Slagelse kl. 15.30.

 

Oprettet 9.9.2007 af Svenne