Slagelse B&I – Skælskør

Resultat: 3 - 2

 

Skælskørs Serie 2 tabte desværre den meget vigtige kamp i Slagelse.

Det blev en lidt rodet kamp, grundet den kraftige blæst. Skælskør havde i 1. halvleg vinden imod sig, og havde mere end svært ved at få clearet bolden væk fra eget forsvar, idet Slagelse med vinden i ryggen pressede Skælskør langt tilbage på egen halvdel, også for langt efter manges mening. Det var da også en tilfældighed der gjorde at Slagelse efter godt 15. minutter bringer sig foran med

1-0, bolden bliver i første omgang sparket væk, men vinden tager bolden og den dumper ned i feltet, hvor en slagelsespiller, også lidt heldigt, får sparket bolden i mål.

Det var ikke meget Skælskør præsterede i den anden ende af banen, da det var utrolig svært at holde fast i bolden pga. af bl.a. vinden. Set udefra var der også mange dårlige afleveringer, der også var medvirkende til, at man ikke kunne holde fast i bolden, Skælskør havde meget svært ved at ramme hinanden og blev derved hele tiden presset. Skælskør skal være glade for Carsten Adelgaard i målet, var det ikke for ham, havde Skælskør været bagud med mere end det ene mål, men han præsterede nogle pragtredninger og holdt derved Skælskør inde i kampen.

Skælskør havde nogle tilfældige kontraangreb og på et par af disse, burde man nok have scoret især i det 30 og 34. minut var disse chancer meget store og her burde Skælskør have bragt sig foran, det var Michael Lundgaard og Rasmus Eversen der var synderne.

Michael Lundgaard gør dog skaden god igen i det 40. minut da han udligner Slagelse føring, efter et godt angreb og halvlegen slutter 1-1.

Skælskør skulle nu have den kraftige vind i ryggen, men umiddelbart hjalp det ikke meget, for det var Slagelse der lagde bedst ud med to store chancer inden for de første 2 minutter, men igen gode redninger af Carsten gjorde at det stadig var 1-1.

Man siger det er svært at spille i modvind, men det kan være ligeså svært at have medvind, for man er tilbøjelig til at slå alt for lange bolde fem til angriberne og glemmer derved sin midtbane som derved let bliver overspillet, hvilket var tilfældet.

I det 6. minut dumper en tilfældig bold dog ned for fødderne af Rasmus Eversen tæt under mål, og han gør skaden fra 1. halvlegs brændte chancer god igen, ved at sparke Skælskør foran 2-1.

Slagelse er nu nød til at gå længere frem på banen for at få udlignet. Der skulle dog et noget tvivlsomt straffe til, før de får udlignet i det 30. minut.

Skælskør tilspiller sig faktisk ingen rigtig store chancer i 2. halvleg, selv med den stride blæst i ryggen, der er sågar ikke et eneste langskud på mål, og man undrer sig lidt. Skælskør bliver efter Slagelse udligning sat yderligere under pres, og det var nok et spørgsmål om Skælskør kunne holde det uafgjorte resultat, hvad de da heller ikke kunne, for i det 35. minut bringer Slagelse sig foran med 3-2, dog burde der i denne situation være fløjet for frispark forinden, idet Niklas klart bliver hevet i trøjen og Slagelsespilleren kommer helt fri og scorer uden chance for Carsten i målet.

Mange tilskuere og spillerne syntes det var klart tyveri, at Slagelse rendte med sejren, men mange tilfældigheder i en fodboldkamp gør, at man sommetider lider et nederlag som ikke er berettiget, men sådan er fodbold.

Skælskør holder dog stadig trit med toppen af rækken, og kan sagtens stadig nå med i oprykningsspillet, der er trods alt 5 kampe og 15 point at spille om endnu, så intet er umuligt så længe man har viljen, og det har holdet stadig. Nederlaget til Slagelse må så bare gå ud over Toksværd på lørdag hjemme kl. 15.30.

Oprettet 15.09.2007 af Svenne