Skælskør – Toksværd IF

 

Resultat: 4 - 1

 

Skælskør fortsat ubesejret på hjemmebane.

 

Skælskørs Serie 2 hold vandt lørdag en vigtig kamp med 4-1 over Toksværd, og er stadig ubesejret på hjemmebane. Kampen blev spillet i højt flot solskin og med godt 250 tilskuere på lægterne. Tilskuerne var vidne til en kamp hvor Toksværd faktisk startede bedst, men Skælskør fik mere og mere overtaget og efter godt 10 minutters spil går det da også galt for Toksværd, idet Martin Pedersen slipper fri i højre side af målfeltet og han sparker koldblodigt bolden ind ved fjerneste målstolpe til Skælskørføring 1-0. Det var også fortjent at Skælskør kom foran. Efter godt 14 minutters spil går det igen galt for Toksværd, Kuno Nagel sparker Skælskør foran 2- 0 på et godt oplæg fra Simon Larsen.

Skælskør dominerer nu fuldstændig kampen, og det bliver ikke bedre af at Toksværd bliver ramt af et gult kort godt halvvejs inde i halvlegen. Skælskør har flere store chancer til at komme yderligere foran og får desværre i det 32 minut annulleret et mål for offside, denne kendelse må siges at være meget tvivlsomt, men kampens eller udmærkede dommer havde dømt.

Skælskør foretager et par udskiftninger i halvlegens sidste kvarter, men det forbliver ved de 2-0 ved halvleg.

2. halvleg blev knap så velspillet som første, men det var stadig Skælskør der dominerede og med flere store chancer til følge, men de blev brændt på det skamligste, det er chancer som man bør score på. Skælskør foretager igen i 2. halvleg et pat udskiftninger, men lige meget hjalp det. Man skulle helt hen i det 8o. tyvende minut før det lykkedes for Rasmus Eversen at bringe Skælskør på 3-0 efter et fremragende sololøb fra midten af banen.

Toksværd gik nu næsten i opløsning, men de prøvede forgæves at få pyntet på resultatet, det lykkedes i det 83. tyvende minut hvor de får reduceret til 1-3. Kort efter bliver Toksværd yderligere handicappet idet de bliver ramt af en udvisning med rødt kort, og må spille kampen til ende med 10 mand. Skælskør pressede nu Toksværd helt i bund, og i kampens døende minutter bliver Michael Lundgaard fældet i det kriminelle felt og for tilkendt et straffespark. Han sparker selv og bringer Skælskør på 4-1, hvilket også blev kampens resultat. Resultatet bevirker at Skælskør fortsat er med i oprykningsspillet. Holdet skal på lørdag kl. 16.00 møde Faxe på udebane, det kan blive en svær kamp, for Faxe har spillet godt her i efteråret og har så vidt vides fået tilgang af et par spillere. Kampens spiller blev fortjent Morten Dedenroth, og han blev begavet med en flaske vin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

 

Oprettet 23.9.2007 af Svenne