Faxe – Skælskør 3-0 (2-0)

 

 

Skælskørs hold:

Carsten Adelgaard, Jakob Lindemose, Morten Dedenroth, Nicklas Pamperin, Ronni Andersen, Simon Larsen, Christian Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Michael Lundgaard, Martin Petersen, Bænken: Kristian Olsen, Martin Stuhr, Ulrik Henriksen

 

 

Kampen i Tal:

 

3 min: Frispark til SK/ Jacob sender bolden mod mål

6 min: Martin P forsøger sig med skud på mål

15 min: 1-0 til hjemmeholdet på hjørnespark. (forsvaret ser rigtig skidt ud)

20 min: Michael Lundgaard bliver spillet helt fri foran mål, men sparker forbi

22 min: Faxe spiller dribler igennem forsvaret, sparker direkte på stolpen

33 min: 2-0 til hjemmeholdet, igen efter hjørnespark (endnu engang står man og blæser balloner)

34 min: Ud Simon Larsen/ ind Kristian Olsen

 

45 min./ Pausen/ Ulrik ind/ Ronni ud

 

46 min: Fakse skud på mål

48 min: Kanon redning af Carsten i mand til mand situation

52 Kristian J ud/ Ronni ind

58 min: Martin M ud/ Martin Stuhr ind

68 min: Morten Dedenroth ud/ Simon Larsen ind

71: Michael Lundgaard af dribler hele Faxe forsvaret, og er alene med målmanden, men tøver med afslutningen og chance løber ud i mudderet!

73 min: Martin P ud/ Martin M ind

84 min: 3-0 til hjemmeholdet, personlig fejl i forsvaret

 

 

Skælskør tabte desværre udekampen mod Faxe med 3-0 og man må nok nu konstatere at Skælskør ikke længere er med i oprykningsspillet, træner Kjeld Rinfeldt havde ellers sat sin lid til følgende spillere: Carsten Adelgaard, Jakob Lindemose, Morten Dedenroth, Nicklas Pamperin, Ronni Andersen, Simon Larsen, Christian Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Michael Lundgaard, Martin Pedersen, Bænken: Kristian Olsen, Martin Stuhr, Ulrik Henriksen

Det var årets måske dårligste kamp, som de stribede leverede i udekampen mod Faxe. Og det vil da også være en kamp som spillerne hurtigt vil ligge i gemmerne det var som Nat og Dag, i forhold til hjemmekampen i sidste weekend mod Toksværd.

Før kampen, er det fast kutyme, at spillerne giver hinanden hånden på, at de vil kæmpe en vis del ud af bukserne, men hvad der skete derefter, må guderne vide. For i det sekund dommeren fløjtede kampen i gang, havde man totalt glemt hvad man lige havde givet hinanden hånden på!

For der var ikke meget fight i luften fra gæsternes side. Efter pausen satsede Skælskør offensivt for at komme tilbage i kampen, men lige lidt hjalp det. Gennemtræk i forsvaret!  Begge mål i første halvleg blev scoret efter hjørnespark.

 Specielt ved det første mål, stod skælskør forsvaret og blæste balloner. Otte Skælskør spillere mod fem Faxe spillere, og alligevel lykkedes det, med usvigelig sikkerhed en Faxe spiller at komme frem og heade bolden sikkert i mål, udenfor Carsten Adelgaards rækkevidde.

Skælskør angriberne kunne ikke finde det rette værktøj til at dirke Faxe forsvaret op med.

Skælskør spillerne var simpelthen ikke oppe i det rette gear. Gang på gang vandt hjemmeholdets spillere nærkampe, og ikke mindst anden boldene De stribede flyttede sig ikke for hinanden. Og når man endelig havde en spille mulighed, spillede man ikke bolden første gang. Tog hellere en dribling, i stedet for at spille den nærmeste. Utrolig mange fejl afleveringer! - det skal så der til siges, at banens forfatning var ufattelig dårlig, pga. vand.

Det var klart til hjemmeholdets fordel. Det skal være usagt om gæsternes spillere ikke var forberedt på sådan en bane. I perioder skøjtede de rundt, som Bambi på glatis.

MEN - det var forskellen på de to hold i dag. Faxe VILLE VINDE! og som kampen skred frem, lugtede de blod.

Det er svært at fremhæve enkelte spillere efter kampen, nemmere at fremhæve de spillere som ikke leverede varen. Stort set hele holdet, der ikke levede op til vanlig standard. Det bliver så spændende at se hvordan holdet på lørdag hjemme kl. 15.30 mod topholdet FK Sydsjælland (som allerede er rykket op) klarer sig, man skulle jo gerne bevare statistikken som ubesejret på hjemme bane.

 

Referant: Torben Schou

 

 

Oprettet 1.10.2007 af Svenne