Skælskør – FK Sydsjælland

Resultat: 1 - 4

 

 

Skælskørs mandskab i serie 2 tabte i lørdags hjemmekampen mod det suveræne tophold og netop nyoprykket til serie 1, FK Sydsjælland med 4-1. Kampen startede ellers fortrinligt for Skælskør, idet der kun er spillet 1 minut da Skælskørs topscorer Martin Pedersen bringer sit hold foran 1-0, på et fremragende opspil af Simon Larsen og Michael Lundgaard i højre side og et godt indlæg til Martin Pedersen, som kvitterer med at score.

FK Sydsjælland blev taget noget på sengen, men de kom sig dog hurtigt over scoringen, og fik overtaget mere af spillet, men Skælskør var dog stadig toneangivende, og spillede rigtig godt.

Til Skælskørs store ærgrelse får FK Sydsjælland udlignet i det 12. minut på et hjørnespark, og man skulle ellers tro, at Skælskør havde lært af sidste weekends nederlag til Faxe, her blev der også scoret på hjørnespark, men nej, Skælskørs forsvar og målmand så ikke så godt ud ved scoringen, og udligningen var en realitet. Spillet bølgede frem og tilbage, og i det 30. minut kommer FK Sydsjælland foran, dog burde der være fløjtet for frispark forinden, idet spilleren fra FK Sydsjælland tager hånden til hjælp og slipper fri, og scorer til 2-1. Det var helt ufatteligt at kampens dommer Hans Ole Mortensen ikke så dette, han var vel sagtens den eneste der ikke så det, han er ellers meget tæt på situationen, men han lukkede øjnene og lod spillet fortsætte. Han havde i øvrigt lukkede øjne mange gange i denne kamp hvor han overså mange kendelser endda 2 klare straffespark et til hvert hold, han var utrolig arrogant, dette er ingen undskyldning for at Skælskør tabte, for det var helt i orden, men at en mand i sort, i den grad, skal ødelægge en ellers fremragende fodboldkampkamp er utrolig ærgerligt, dette er ikke kun holdningen hos Skælskør, FK Sydsjællands spillere og ledere gav efter kampen udtryk for samme opfattelse, men det er jo ikke første gang han præsterer dette og igen i Skælskør, man skulle tro han har en ”fobi” for Skælskør, får han gør det hver gang han optræder i kampe, hvor Skælskør deltager, om han har det godt ved at være så magtsyg skal være usagt, det er i hvert fald en skam for fodbolden.

I det 35. minut kommer FK Sydsjælland yderligere foran, desværre på et uheldigt udspark fra Skælskør målmand.

En rigtig god og velspillet halvleg fra begge holds side, slutter 3-1 til FK Sydsjælland.

2. halvleg blev knapt så velspillet som første, og med flere gode chancer til begge hold, der blev også uddelt et par gule kort, der blev foretaget flere udskiftninger og i det 90. tyvende minut, hvor Skælskør faktisk havde opgivet, scorer FK Sydsjælland til slutresultatet 4-1. Resultatet 4-1 viser ikke det rigtige billede at kampen, det var i orden at FK Sydsjælland vandt, men sejren på 4-1 var for meget, et resultat på f.eks. 2-1 havde været mere realistisk, men sådan er fodbold jo. Dagens spiller blev Jacob Lindemose, og han blev begavet med en flaske vin fra Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

Skælskør spiller sæsonens sidste hjemmekamp på lørdag kl. 15.30 mod Høng.

Her vil der være flere forskellige tiltag på stadion, såsom kåring af årets tilskuer, efterårets spiller, ekstra præmier i lotteriet, overraskelse til samtlige fremmødte tilskuere, så opfordringen skal lyde, tag ud på Skælskør stadion på lørdag eftermiddag og få en oplevelse og støt holdet i sæsonens sidste hjemmekamp. Klubben vil gerne her benytte lejligheden til at sige tak til publikum for den store opbakning gennem hele sæsonen, håber den fortsætter i næste sæson.

 

Oprettet 7.10.2007 af Svenne