Skælskør – Høng GF

Resultat: 5 - 1

 

                                  

Skælskørs serie 2 mandskab spillede i lørdags sin sidste hjemmekamp i denne sæson, modstanderen var Høng.

Skælskør by levede fuldt ud op til sit ry som ”Solskinsbyen” idet den smukke efterårssol skinnede smukt fra en blå himmel, og det var også en smuk fodboldkamp som Skælskør fortjent vandt med 5-1. Skælskør viste at det gennem hele sæsonen har været med i toppen af rækken, holdet viste rigtig godt fodboldspil, og var fra start det toneangivende hold, Høng kunne ikke stille meget op mod et velspillende Skælskør-hold, selvom de havde meget at kæmpe for, idet de lå under nedrykningsstregen og måske kunne have reddet sig hvis de havde vundet, nu tabte de, og må konstatere at fra næste sæson spiller de i serie 3.

Skælskørs spillere levede op til forventninger med en sejr, til stor glæde for de mange fremmødte tilskuere, ca. et par hundrede var mødt til sæsonens sidste hjemmekamp.

Skælskør kombinerede godt og i det 23. minut bringer Kuno Nagel Skælskør i front med 1-0. Blot 3 minutter efter bringer Skælskør topscorer Martin Pedersen sit hold yderligere foran med 2-0.

Høng var herefter meget opgivende og en del grove frispark blev nu hevet frem, og det resulterede da også til et gult kort til Høng i det 27. minut. Ronnie Andersen bringer Skælskør yderligere i front med 3-0 på en god frisparkskombination.

Skælskør slappede nu mere af, og Høng får reduceret i det 34. minut til 1-3. Skælskør diskede op med meget godt kombinationsspil og i det 40. minut bliver der i det kriminelle felt begået straffespark mod Martin Pedersen. Skælskørs anfører Martin Mortensen sparker straffesparket sikkert ind til Skælskørføring 4-1 hvilket også var stillingen ved halvleg. I halvlegens sidste minut bliver Høng igen ramt af et gult kort, og må starte 2. halvleg med 10 mand.

I halvlegen havde klubben et par små overraskelser, idet sponsorudvalget havde taget initiativ til, at udnævne årets tilskuer. Valget var der ingen tvivl om, og meget fortjent blev det Bent Jørgensen som fik overrakt diplom og vin af formand Steffen Mikkelsen.

Bent har fulgt holdet gennem hele turneringen, både på ude- og hjemmebane, og han har så vidt vides kun misset en kamp, og det var da han var på en ferie i Østrig, og det lyder fra pålidelig kilde at det pinte Bent meget at han ikke fik set denne. Bents egen søn, Christian Erbo Jørgensen spiller med på serie 2 mandskabet og har gjort det godt i lighed med hele holdet.

Massør Torben Schou blev også begavet, med et par flasker vin, da han den 3. oktober fylde 40 år, samtidig har han udrettet mirakler for at få spillerne klar til kamp.

Den sidste der blev begavet med stor TAK og et par flasker vin i halvlegen, var klubbens mangeårige hjælper Karsten Lauesen, han cykler trolig rundt hver anden uge og hænger plakater op i byen, det er en meget stor hjælp, og Karsten har da også givet tilsagn om, at det klarer han også i næste sæson.

I 2. halvleg skifter Skælskør flere spillere ud, og de første udskiftninger bringer Mathias Stuhr og Jeppe Storm på banen, begge falder godt ind i spillet. I det 53. minut slår Skælskørs topscorer Martin Pedersen til igen og han scorer til 5-1, ved dette mål er der ikke en Høngspiller der rør bolden før målmanden må hente den ud af netmaskerne, det starter med at Carsten Adelgaard bokser bolden ud til Ronnie Andersen, der med en lang aflevering finder Martin Pedersen der afdribler en mand og sparker bolden i mål.

Kampen bringer herefter ikke de vilde jubelscener frem, og spillet går noget i stå. Lidt dramatik bliver der dog i det 82. minut, da en Høngspiller protesterer over en kendelse fra kampens rigtig gode dommer Lars Rask Pedersen, spilleren bruger nogle ikke så kønne ord over for dommeren, og han ser kun udvej, at vise Høngspilleren det røde kort, hvilket var i orden, og han bliver sendt til omklædning, der skete ikke mere i kampen, og den ender med resultatet 5-1 til Skælskør.

Efter kampen blev Ronnie Andersen kåret til dagens spiller og begavet med en flaske vin fra DagliBrugsen i Frølunde v/Jacob Lindemose.

Ved holdets sidste hjemmekamp var der gjort ekstra meget ud af lotteriet som har kørt gennem hele sæsonen, der var mange ekstra præmier at spille om. Præmierne har gennem hele sæsonen været sponseret af: DagliBrugsen i Frølunde v/Jacob lindemose, SuperBrugsen Skælskør v/Poul Holm, Kobæk Cafeen, Cafe Holse, Pølsevognen v/Henrik Bilstrøm, Statoil v/Sussi Christoffersen og sidst men ikke mindst Harboes Bryggeri. Sponsorudvalget vil gerne her bringe en stor TAK for bidragene til lotteriet, og håber sponsorerne vil være med igen i næste sæson.

En stor tak skal også lyde til tilskuerne, og dem har der været mange af til hver eneste hjemmekamp, et gennemsnit på godt 200 hver gang er meget flot til en serie 2 kamp. Klubben havde derfor valgt at belønne tilskuerne med gratis fadøl fra Harboes Bryggeri, som tegn på deres store støtte, og håber selvfølgelig at de kommer igen i næste sæson.

Klubbens speaker gennem en stor del af sæsonen Villy Jensen, blev også takket og betænkt med et par flasker vin.

Det sidste tiltag på stadion denne flotte efterårsdag, var kåringen af efterårets spiller. Valget er foretaget af træner Kjeld Rinfeldt og valget faldt på Jacob Lindemose, begrundelse var, at han har spillet et meget stabilt efterår, præget af sin store rutine, han har været holdets krumtap og dirigent i forsvaret – han har i alle kampene leveret en kæmpe arbejdsindsats. Et stort tillykke til Jacob Lindemose med titlen. Han blev begavet med champagne skænket af Skælskør Vinhandel v/Kurt Mortensen.

Til slut i dette store referat, vil Skælskør Boldklub & Idrætsforening gerne takke alle sine, Supersponsorer, Boldsponsorer, Bandesponsorer, Tøjsponsorer og Hovedsponsor Harboes Bryggeri for den store støtte de har ydet i sæsonen, vi håber de vil være med igen i næste sæson, uden denne støtte ville det være svært bl.a. rent økonomisk at drive en fodboldklub TUSIND TAK FOR STØTTEN.

En stor Tak skal der også lyde til alle de frivillige lederen, trænere forældre og andre der har hjulpet til, uden Jer var det svært at drive en klub af Skælskørs størrelse, vi håber selvfølgelig også at se Jer i næste sæson.

Skælskørs serie 2, mangler nu kun 1 kamp i sæsonen, og det er på lørdag ude mod Korsør kl. 15.30. Det bliver spændende om kampen gennemføres, idet Korsør her sidst på sæsonen har haft svært ved at stille hold, Korsør har nemlig allerede måttet melde afbud til en turneringskamp, det skete i forrige uges kamp mod Faxe, og det endda på hjemmebane, samtidig må Korsør også konstatere at de i næste sæson spiller i serie 3.

Oprettet 14.10.2007 af Svenne