2. Turneringskamp

Skælskør - Ørslev-Bjerge IF

Lørdag den 21.april 07 kl. 13.30

 

Efter det ærgerlige nederlag til Boeslunde i sidste uge skulle 2. holdet i dag spille mod Ørslev-Bjerge IF. Det var en velspillet kamp fra begge sider. ØB's hurtige angribere voldte Skælskørs forsvar en del problemer især i første halvleg. Det resulterede dog ikke i mål og generelt må man sige det var en godkendt indsats forsvarsmæssigt. Skælskør kommer dog bagud i starten af 2. halvleg på et udspark fra ØB's målmand Mads Frimann. Poul Hansen går fejl af bolden som bagerste mand. Bolden hopper over ham og ØB's angriber har let ved at udplacere Carsten Adelgård i målet. Et ærgerligt mål, men Skælskør spillede ufortrødent videre.

De sidste 20-30 minutter pressede Skælskør på for en udligning. Poul Hansen blev lagt frem i angrebet, og det medvirkede til at spillet blev presset op på ØB's banehalvdel. Skælskør får dog en uheldig udvisning efter ca. 25 minutter af anden halvleg, da Peter Weile ifølge dommeren går for voldsomt op i en hovedstødsduel. Udvisningen får dog ikke den store betydning, da Skælskør er i stand til at bevare presset på ØB's banehalvdel. Det gode pres resulterer i et mål ca. 5 minutter før tid efter et godt Skælskør opspil. Simon Schollert lægger en god lang aflevering fra den centrale midtbane ud til højre fløj Peter Weile, som lægger bolden fladt ind under mål, hvor Eric Klintbøl scorer.

Skælskør fortsætter det høje pres for at jagte det afgørende mål. Ca. 3 minutter falder en ØB spiller dog uheldigt ned i et hændeligt sammenstød med Simon Schollert. Han brækker armen, og dommeren beslutter i samråd med de 2 anførere at fløjte kampen af. Lidt ærgerligt at vi kun får uafgjort, da vi egentlig spiller en god kamp. Men set ud fra kampens forløb, så kan vi kun være godt tilfreds med det uafgjorte resultat.

Holdet var:

Carsten Adelgård
Jesper Larsen
Mark Vinfeldt Nielsen
Poul Hansen
Brian Lam
Kenneth Risum
Simon Schollert
Rasmus Jørgensen
Peter Weile
Eric Klintbøl
Rasmus Raagaard
Talib Javed
Rasmus Nordgård
Niklas Jensen

Træner Mark Vinfeldt Nielsen