Skælskørs 2. hold i serie 5

tabte desværre!

Skælskørs 2. hold i serie 5 var i lørdags på udebane mod FS Hashøj.

De to hold stod spillemæssigt godt til hinanden, men man kunne tydeligt se at Skælskør var uden et par at de normale bærende kræfter dels var Peter Weile på job, Simon Schollert og Frans på ferie og en af 1 holds reserverne Christian Jørgensen var kom til skade så holdet var noget handicappede. Fra Skælskørs side bar spillet meget præg af de manglende spillere.  Spillet bølgede frem og tilbage  og var noget rodet og der var  ingen af holdene der spillede sig til de helt store chancer, men alligevel kom Hashøj foran 1-0 i slutningen af 1. halvleg på et ufarligt angreb, hvor Skælskør forsvar og målmand misforstod hinanden, med det resultat at Skælskørs målmand taber bolden og FS Hashøj har nemt ved at sparke bolden i mål til en føring på 1-0, halvlegen sluttede uden yderligere scoringer..

2. halvleg var ikke mange minutter gammel før Skælskør tabte bolte bolden på vej frem på banen, Hashøj opsnappede bolden og kørte et hurtigt contra angreb som de scorede på.

Efter et par udskiftninger og et par rokeringer blev spiller lidt bedre for Skælskør og fik skubbet spillet længere frem på banen som også resulterede i flere chancer, Skælskør var da også tæt på et par gange. Idet Skælskør nu skulle frem på banen for at få udlignet, gav det automatisk FS Hashøj mulighed for contra chancer, men det var alligevel Skælskør der fik reduceret til 1-2 Skælskør havde til slut i kampen chancer for at få uafgjort, men desværre slutte kampen med sejr til FS Hashøj på 2-1, hvor et uafgjort resultat havde været mere passende. Målscorer for Skælskør var Eric Klintbøll.

Oprettet 29.4.2007 af Svenne