Skælskør – Raklev GI

3 – 0

 

 

Skælskørs serie 2 hold spillede  onsdag den 23. april hjemme mod Raklev GI, og det var ikke nogen prangende kamp, men Skælskør fik alle 3 point ved at vinde 3-0. Målene scoret i hhv. 44. 46. og 64. minut af hhv. Ronnie Andersen, Simon Larsen og Martin Mortensen.

Det var ikke meget Raklev kunne præstere ej heller hvad tøj angik, idet de kom til Skælskør med de forkerte trøjer og måtte låne trøjer af Skælskør.

første halvleg var de brændte chancers halvleg, og disse chancer tilfaldt udelukkende Skælskør og der var mange og blev på det skamligste brændt. Halvlegen burde have sluttet 5-0 men endte 2-0 til Skælskør. Raklev kom ikke til en eneste chance i halvlegen.

Anden halvleg var næsten en gentagelse af første, men Skælskør fik dog først scoret til slutresultat 3-0 i det 64. minut.

Hvis man skal se på spillet, var det bestemt ikke noget at råbe ”Hurra” for, idet det kniber gevaldigt med at ramme hinanden, endvidere er teknikken heller ikke alt for god, idet bolden ofte ryger nogle meter væk fra spilleren der prøver at tage den ned, og så er den ofte tabt, det kniber også lidt med gejsten og viljen om det er manglende selvtillid hos spillerne skal være usagt, men der mangler noget i forhold til sidste sæsons gode præstationer. De 3 point Skælskør fik, medvirkede til, at man avancerede fra en plads under nedrykningsstregen til en plads som nummer 6 midt i rækken.

Det er ekstremt vigtigt at være fokuseret i hver eneste kamp og der skal ikke ”gives ved dørene” som man siger, idet der kun er tale om en halvårsturnering dvs. at op- og nedrykning afgøres allerede efter forårets kampe, så man kan ikke tillade sig at smide om sig med pointene, for så risikerer man at rykke ud. Kampens spiller blev Christian Erbo Jørgensen som fik overrakt en flaske vin fra Skælskør Vinhandel.

 

 oprettet 25.4.2008 af Svenne