Skælskør tilføjede Slagelses divisionsreserver

deres første nederlag

 

resultat 4-2

 

Skælskørs serie 2 mandskab tilføjede, som overskriften siger, lørdag eftermiddag på Skælskør stadion, Slagelses divisionsreserver deres første nederlag i sæsonen og resultatet 4-2 er ikke et mål for lille, tværtimod kunne sejren godt være blevet på et par mål mere. Skælskør havde bolden i nettet yderligere to gange, men begge gange fløjtede kampens dommer Niels Ringvig for off-side, kendelser som langt fra stemte, og han havde flere uheldige kendelser i denne kamp, og det var helt sikkert ikke en af hans bedste dage.

Skælskørs hold som træner Kjeld Rinfeldt havde sat sin lid til, var følgende:

 

Carsten Adelgård, Morten Dedenroth, Jacob Lindemose, Niklas Pamperin, Anders Jørgensen, Kristian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Rene Johansen, Morten Nagel, Martin Larsen og Christian Olsen.

 

Skælskør startede bedst og efter bare 2 minutters spil fik Martin Pedersen ellers chancen for at bringe Skælskør i front, men Slagelse målmand afværgede. Slagelse fik meget hurtigt fat i spillet, og kombinerede godt, og efter 8 minutters spil bringer de sig foran 1-0, en kold dukkert for Skælskør. Skælskør kom sig ikke rigtig over dette mål, og stod lidt halvskidt i billede på dette tidspunkt. Slagelse fortsatte det gode kombinationsspil, det var dog en fejl fra Skælskørs side der gør, at Slagelse bringer sig yderligere i front 2-0 efter godt 13 minutters spil.

Tilskuerne på stadion, og dem var der godt 150 af, tænkte at nu var det sket for Skælskør, nu løber man ind i en ordentlig øretæve. Skælskør ville det heldigvis anderledes, og efter godt 18 minutters spil reducerer Kristian Jørgensen til 1-2.

Dette mål gav Skælskør ”blod” på tanden, og ikke på knæene og andre steder. Skælskør overtager nu stort set det meste af spillet, kombinerer godt og kommer frem til flere chancer. Efter godt 35 minutters spil bliver Slagelses Mads Vibe præsenteret for det røde kort, efter først en advarsel og herefter for brok mod dommeren. Mads Vibe burde vel ellers med hans rutine fra divisionsholdet, som han ellers pleje at spille på, være klogere, men han måtte gå den tunge gang til omklædning.

 

En anden ting man både som træner, spiller og tilskuere også lagde mærke til ved Slagelses hold var, at der f.eks. i en situation hvor der blev dømt dommerkast, og Skælskør ellers havde bolden, så er det kutyme at modstanderne sparker bolden ned til det hold der havde bolden inden dommerkast, altså det man kalder fair-play, dette begreb kender de vist ikke i Slagelse, for de beholdt bolden og spillede videre som intet var hændt. Det er helt uhørt at man gør det i fodbold i dag. Der vist nogle der skal hjem og læse på lektien om hvordan man opfører sig i en fodboldkamp, også set i relation til de 4 røde kort Slagelse inkasserede i denne kamp.

 

Slagelse var nu reduceret til 10 mand og Skælskør presser hårdt på for udligning, det lykkes i det 37 minut. Simon Larsen header en perfekt aflevering i nettet til udligning 2-2, hvilket også var stillingen ved halvleg.

 

Fra 2. halvlegs start er Morten Nagel kommet på banen i stedet for Morten Dedenroth, og Skælskør fortsætter de gode takter fra 1. halvleg og presser Slagelse godt, det resulterer da også i flere gode forsøg. Skælskørs Martin Pedersen bliver efter godt 70 minutters spil præsenteret for det gule kort efter et frispark, det samme gør spilleren han begik det imod, for hævnakt, som helt klart burde have givet Slagelsespilleren et rødt kort, men det forblev utroligt nok gult, og de måtte begge holde en pause på 10 minutter.

 

Martin Pedersen kommer på banen igen, og kort efter er han med et godt skud tæt ved at bringe Skælskør foran, men bolden stryger tæt forbi mål. Martin Larsen som også var kommet på banen, havde også et par gode muligheder og den ene chance burde han nok have sparket ind, men ind ville bolden ikke.

 

Det lå ligesom i luften, at dette gevaldige pres fra Skælskør, kunne Slagelse ikke modstå ret meget længere, og det holdt da også stik, idet Kuno Nagel i det 88. minut sparker en aflevering, med hovedet, fra Martin Pedersen i mål til Skælskør-føring 3-2. Slagelse kastede nu alt frem i håbet om en udligning, men det lykkedes ikke for dem.

 

Målmand Carsten Adelgård for på et indlæg, i kampens overtid (94 minut) fat i bolden, og med et godt overblik sparker han et udspark frem til Martin Pedersen, som slipper fri og helt alene med målmanden, som han afdribler, sparker han bolden i det tomme mål til 4-2, hvilket også bliver kampens resultat. Slagelse blev yderligere ramt af et rødt kort for brok, ligesom Slagelses træner og en spiller efter sidste dommerfløjt også fik det røde kort at se, sikkert også for brok i alt 4 røde kort til Slagelse, som nok nu må grimme sig noget, eftersom de på tirsdag skal møde topholdet FK Sydsjælland her mangler de så 3 spillere og træneren.

 

Skælskør viste i denne kamp en fantastisk moral, efter at have været bagud med 2 mål, formåede de at rejse sig igen, og ydermere til tider at udspille Slagelse. Denne moral og disciplin tegner godt for de fremtidige kampe. Skælskør spillede igen en meget, meget flot kamp med rigtig gode kombinationer og fornuftigt spil.

 

 

Oprettet 20.5.2007 af Svenne