6. Turneringskamp

Skælskør - Eggeslevmagle

Lørdag den 2.juni 07 kl. 13.30

Lørdag spillede Skælskørs 2. hold mod Eggeslevmagle. Kampen var en såkaldt 6 pointskamp, hvor vinderen ville ende i den rigtige ende af tabellen. Det var derfor en meget vigtig kamp for Skælskør som også startede godt med at fremtvinge et straffespark efter bare 1 minuts spilletid i en situation hvor Eric Klintbøl blev væltet omkuld i straffesparksfeltet. Desværre brændte Mads Rowland den store chance ved at sparke til den side, hvor målmanden var sprunget. Det var ærgerligt at brænde den store chance, men det varslede dog godt for resten af kampen. Skælskør fortsatte da også det gode spil frem af banen dog uden at komme frem til de store chancer. Forsvaret stod godt, og holdt Eggeslevmagle fra de store chancer. Midt i halvlegen kikser det dog, da Eggeslevmagle tager et hurtigt frispark og spiller deres angriber helt fri. Heldigvis kommer Marc Pamparin flot ud af målet og redder den store chance.

Anden halvleg bliver ligesom første halvleg meget lige men med et mindre overtag til Skælskør. Det bliver dog ikke til de store chancer til nogen af holdene. Dog får Eggeslevmagle bolden i nettet midt i halvlegen, men dommeren annullerer målet, da Eggeslevmagle spilleren både tager bolden med hænderne og er offside. I slutningen af kampen satser Skælskør ved at smide Eric Klintbøl frem i angrebet og dermed spille med 3 angribere. Satsningen er også med til at presse Eggeslevmagle, men desværre uden at vi får bolden i nettet. Dermed ender kampen 0-0. Et ærgerligt resultat da det var en kamp, som Skælskør burde have vundet. Men eftersom at vi ikke kreerede de store målchancer, så må det siges at være et retfærdigt resultat.

Resultatet betyder at Skælskør ryger ned på en 7. plads i tabellen. Der er dog kun 2 point der skiller 3 pladsen fra 8. pladsen, så der er ikke noget afgjort endnu. Det er dog vigtigt at vi vinder den næste kamp ude mod Karrebæk den 12. juni.

Holdet var:

Marc Pamparin  
Jesper Larsen  
Morten Relster  
Poul Hansen  
Brian Lam  
Kenneth Risum  
Simon Schollert  
Rasmus Jørgensen (C)  
Eric Klintbøl  
Mads Rowland  
Frans Pedersen  
Benny Lam  
Rasmus Nordgaard  
Niklas Jensen  

Træner Mark Vinfeldt Nielsen