Skælskør tabte ærgerligt

i Toksværd

resultat 1-2

Skælskørs serie 2 løb ind i et kedeligt nederlag på udebane til Toksværd.

Skælskørs hold som træner Kjeld Rinfeldt ellers havde sat sin lid til, var følgende: Carsten Adelgård, Morten Dedenroth, Jacob Lindemose, Niklas Pamperin, Anders Jørgensen, Kristian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Rene Johansen, Mads Hansen, Martin Larsen og Christian Olsen.

Skælskør startede ellers helt fantastisk, for allerede efter godt 5. minutters spil bliver Martin Pedersen spillet helt fri af Kristian Jørgensen, og han siger tak for afleveringen, og scorer til 1-0.

Spillet udviklede sig desværre ikke i Skælskørs retning, man skulle ellers tro, at med denne start, var man helt oppe på mærkerne. Det var desværre ikke tilfælde for efter godt en halv times spil får Toksværd, efter et godt pres, udlignet. Et godt skud som Carsten Adelgård halvklarer, men desværre ryger riposten lige ud for fødderne af en Toksværd spiller, som har let ved at score.

Nu blev presset fra Toksværd endnu stærkere, og det så ud som om, at Skælskør manglede gejsten, man får ikke rigtigt clearet boldene fra eget forsvar, så forsvaret var under konstant pres. Det bliver ikke bedre i og med at Kuno Nagel bliver skadet i sit knæ, og må lade sig udskifte et kvarter før pausen. De rokeringer det medførte, skabte lidt forvirring, og det er da også en fejl fra Skælskørs side, der gør, at Toksværd kort før halvlegsfløjt scorer og kommer foran 2-1, hvilket også var stillingen ved halvleg.

Skælskør kommer ud til 2. halvleg med en helt anden indstilling og gejst, og Toksværd bliver herved presset helt i bund, og var faktisk kun farlige på nogle få kontra-angreb. Skælskør spiller nu virkelig godt short-passingspil, hvilket man også gjorde i perioder i 1. halvleg, og kommer frem til en del chancer. Skælskør bliver yderligere handicappet midt i 2. halvleg, her må Skælskørs anfører Martin Mortensen desværre lade sig udskifte, efter en skade i foden, det giver igen en del uro og omrokeringer, men Skælskør bevarer presset og har helt krammet på Toksværd.

Skælskør bliver midt i halvlegen helt klart snydt for et straffespark, da en Toksværdspiller helt klart tager med hænder i feltet, men man kæmper ufortrødent videre. Kristian Jørgensen er meget tæt på at udligne et kvarter før tid, men bolden stryger meget tæt forbi den ene opstander. Toksværd bliver et kvarter før tid ellers reduceret til 10 mand efter et gult kort, kortet blev givet for at spilleren, ikke havde taget sin halskæde af inden kampen. Skælskør havde mod slutningen af kampen en del chancer, men Toksværd løb desværre med alle tre point efter en sejr på 2-1.

Der var stor forskel på Skælskørs indsats i denne kamp, hvis man holder den op mod sidste weekends sejr over Slagelse. Der manglede ligesom noget vilje og kampgejst, men uafgjort i denne kamp havde været det mest retfærdige, men fodbold er som bekendt ikke altid retfærdigt. Skælskør måtte tage hjem med sæsonens andet nederlag. Det kan så passende gå ud over Faxe i næste weekend hjemme på Skælskør Stadion. Skælskør skal allerede i kamp tirsdag på udebane i Landspokalturneringen, her skal man møde serie 4 holdet fra Borup, det bliver dog nok uden de skadede spillere, Morten Nagel, Martin Mortensen, Kuno Nagel og Michael Lundgaard. Det er 4 spillere som er svære at undvære, da der ikke er så meget forstærkning at hente. Vi håber nogle af dem kan blive klar til næste weekend, så er det også bedre at de sidder over i pokalkampen, turneringen er trods alt er vigtigere.

Oprettet 26.5.2007 af Svenne