7. Turneringskamp

Karrebæk - Skælskør

Tirsdag den 12. juni 07 kl. 19.00

Skælskørs 2. hold spillede tirsdag en vigtig kamp imod Karrebæk IF. Stillingen i serie 5 puljen er meget tæt. Derfor var det meget vigtigt med en sejr over Karrebæk, som før dagens kamp lå 1 point over Skælskør. Taktikken op til kampen var at lægge et højt pres på Karrebæk fra starten af. Dette lykkedes til fulde med 2 mål indenfor 4 minutter! Første mål falder efter bare 2 minutter på et hjørnespark. Morten Relster mistimer sit hovedstød, men heldigvis er Kenneth Risum over bolden og scorer let til 1-0. Andet mål falder 2 minutter efter, hvor Michael Lundgaard lægger en fremragende stikning til Eric Klintbøl, som let udplacerer målmanden. Karrebæk kommer lidt heldigt på 2-1 efter 17 minutters spil, men Michael Lundgaard øger føringen allerede i det 21. minut efter et flot sololøb igennem Karrebæks forsvar. Michael Lundgaard bliver desværre ramt af en skade efter en halv time og må gå ud. Forhåbentligt bliver han klar til weekendens kamp. Inden pausen øger Eric Klintbøl og Fatih Kozan til en pauseføring på 5-1.

8 minutter efter pausen scorer Eric Klintbøl hattrick. Anders Jørgensen header bolden fremad efter et målspark fra Karrebæks målmand. Eric får fat i bolden og kan let score til 6-1. Allerede minuttet efter kommer Karrebæk på 6-2, men det slår ikke Skælskør ud af kurs. Efter 61 minutter header Rasmus Nordgaard flot bolden i mål på et fremragende indlæg fra Fatih Kozan. Efter 70 minutter slår det klik for en Karrebæk spiller, som overfuser dommeren efter at dommeren har dømt frispark imod Karrebækspilleren. Da spilleren vender ryggen til dommeren og yderligere overfuser dommeren på vejen ud af banen, så får spilleren også det røde kort.

Heldigvis fortsætter Skælskør det gode spil, og scorer efterfølgende yderligere 3 mål på bare 4 minutter. Det første scorer Anders Jørgensen på en god aflevering af Fatih Kozan. Anders modtager bolden med ryggen mod mål, men med et godt træk sætter han forsvarsspilleren af inden han sikkert sparker bolden i mål. Efterfølgende scorer Eric Klintbøl 2 mål, hvilket bringer ham op på i alt 5 mål i dagens kamp. I slutminutterne scorer målmand Marc Pamparin sikkert på straffespark begået mod Fatih Kozan.

Kampens spiller er Eric Klintbøl som med 5 mål var en afgørende faktor i den store sejr, men også Fatih Kozan spillede en flot kamp. Han fejrede sin fødselsdag med 1 mål og 3 assists! Efter en del kampe hvor det har knebet med at score, så var det dejligt at holdet endelig fik gang i målscoringen. Skælskør spillede meget flot fodbold og kunne tage 3 vigtige point med sig hjem. Der er dog ikke lang tid til at hvile på laurbærrene. Allerede på søndag skal holdet igen ud i en vigtig kamp mod Hashøj IF. Vinder vi også denne kamp, så er holdet tæt på at opfylde målsætningen om at slutte i top 5.

Træner Mark Vinfeldt Nielsen

Holdet var:

Marc Pamparin 1 mål
Jesper Larsen 1 assist
Morten Relster 1 assist
Morten Gammelgaard  
Brian Lam  
Kenneth Risum 1 mål - 1 assist
Anders Jørgensen 1 mål - 1 assist
Rasmus Jørgensen (C) 2 assists
Frans Pedersen  
Eric Klintbøl 5 mål
Michael Lundgaard 1 mål - 1 assist
Simon Schollert  
Rasmus Nordgaard 1 mål - 1 assist
Fatih Kozan 1 mål - 3 assists