Pragtkamp af Skælskør

 

Skælskør – Faxe

 

Resultat: 5 – 1

 

Skælskørs serie 2 mødte på hjemmebane lørdag den 2. juni Faxe BK. Skælskør skulle i denne kamp prøve at glemme de sidste 2 dumme nederlag og vise moral til at rejse sig igen.

Til dagens kamp, og på trods af skader, havde Kjeld Rinfeldt fået sammensat følgende mandskab: Carsten Adelgård, Jacob Lindemose, Christian Olsen, Anders Jørgensen, Morten Nagel, Morten Dedenroth, Martin Mortensen, Christian Erbo Jørgensen, Simon Larsen, Martin Pedersen, Niklas Pamperin, Mads Hansen, Kuno Nagel og Martin Larsen.

Man skulle frygte at de sidste to nederlag lå i baghovedet på spillerne, men allerede under opvarmningen kunne man fornemme en vilje og gejst, og man ville vise hjemmepublikummet, at nederlagene havde man lagt i ”mølposen”, det viste sig også at holde stik.

Skælskør spillede en pragtkamp. Faxe fik ikke et ben til jorden i denne kamp, de blev faktisk i perioder spillet ud af banen. Skælskørs spillere havde fundet viljen, gejsten og humøret frem igen, og når det fungerer, så er der ikke mange der henter point på Skælskør Stadion.

Faxe måtte da også tage hjem med en ”sæk” på 5-1, hvilket godt kunne være blevet noget større, med de chancer Skælskør brændte.

Skælskør kommer foran i det 24. minut, hvor Martin Pedersen på et godt mål, bringer Skælskør i front 1-0. Efter dette mål sprudlede Skælskør, og der skulle da heller ikke gå andet end godt 5 minutter, før Martin Pedersen igen var på spil, igen efter godt opspil, bringer han Skælskør yderligere foran 2-0. Faxe gik nu faktisk helt i opløsning, og efter yderligere et par minutter dømmes straffespark til Skælskør, efter godt forarbejde af Martin Pedersen.

Skælskørs anfører Martin Mortensen sparker sikkert bolden i mål til føring 3-0, denne stilling holdt 1. halvleg ud.

Man skulle umiddelbart tro at Skælskør var tilfredse med føringen på 3-0, men det var ikke tilfældet, man fortsatte som man slap i 1. halvleg. Faxe blev splittet for alle vinde, og kørt over.

Skælskør anfører Martin Mortensen øger Skælskørs føring i 63. minut til 4-0, her var det Christian Olsen der drev gæk med Faxeforsvaret og spillede Mortensen fri. Faxe får kort efter reduceret til 1-4 efter et godt skud, hvor Carsten Adelgård er chanceløs.

Dette mål gav Faxe en smule mere spil, men ikke nok til at dæmme op for Skælskørs gode kombinationsspil, som giver resultat efter godt 72 minutters spil, hvor Christian Olsen fuldender et fantastisk godt opspil af Martin Larsen og Simon Larsen, til føringen 5-1, hvilket også blev kampens resultat.

Som overskriften siger, var der her tale om en pragtkamp af Skælskør og faktisk en ydmygelse af Faxe.

Skælskør skal næste weekend på udebane møde topholdet FK Sydsjælland, det bliver sikkert et brag af en kamp og en meget vanskelig kamp, vi håber Skælskør kan stikke en kæp i hjulet på Sydsjællænderne, og stoppe deres stime af sejre.

Oprettet 3.6.2007 af Svenne