FK Sydsjælland – Skælskør

Resultat 4-0

 

Ellers flot indsats af Skælskør.

 

Skælskørs serie 2 spillede i lørdags på udebane mod det suveræne tophold fra FK Sydsjælland. FK Sydsjælland har spillet 8 kampe med 8 sejre. Skælskør stillede med et lidt amputeret mandskab pga. skader, men stadig ved godt mod og troede på, at man måske kunne stikke en kæp i hjulet på Sydsjællænderne og bryde deres sejrsrække.

Det gik desværre ikke, idet Skælskør måtte tage hjem med et nederlag på 4-0.

I den bagende sol på Lov stadion fik Sydsjællænderne ellers god modstand, og det var først et kvarter ind i 2 halvleg, at de kom foran 1-0, inden da, havde Skælskør ellers et par muligheder for at bringe sig i front, men chancerne blev desværre misbrugt.

Sydsjællænderne fik i 1. halvleg rigtig god modstand, hvor Skælskør virkelig gik til ”stålet” og Sydsjællænderne var noget frustreret over at Skælskørs defensiv var næsten ubrydelig, og de foretog da også flere udskiftninger for at prøve at bryde igennem. Skælskørs spillere ydede en kæmpe indsats, alle kæmpede og fightede for hinanden, og halvlegen endte målløs.

Som nævnt var det da også først i 2. halvleg at det lykkedes for Sydsjællænderne at bryde igennem, og det skete faktisk noget uheldigt idet Skælskør begår et tvivlsomt frispark på kanten af eget felt, og på dette frispark scoret de til 1-0.

Blot 5 minutter efter var den gal igen, og Sydsjællænderne bringer sig yderligere i front med 2-0, og desværre igen efter en dødbold. Skælskør kæmpede ufortrødent videre, men desværre bliver Skælskørs Morten Nagel i det 30. minut udvist med gul kort, og må tage plads på bænken i 10 minutter, det svækkede Skælskørs midtbane, og blot 2 minutter efter udvisningen bliver det 3-0 og inden Morten Nagel igen kan komme på banen er Skælskør bagud 4-0.

Skælskør skal nok prøve at få nogle aftaler på plads omkring dødbolde, da tre af målene blev scoret netop efter dødbolde og det 4 mål på en misforståelse i Skælskørs forsvar.

Resultatet 4-0 lyder dog lidt misvisende, sejren til FK Sydsjælland kan der ikke pilles ved, idet Skælskør tabte til en bedre hold, og det er jo ingen skam at tabe til et bedre hold. Hvis resultatet var blevet 1-0 havde det givet et bedre billede af kampen, for Skælskør leverede en flot arbejdsindsats over hele banen og kan trygt se frem mod de næste kampe, såfremt man ellers får nogen af de skadede spillere klar igen.

FK Sydsjællands træner, udtalte da også efter kampen, at Skælskør var det hold, der havde ydet dem størst modstand indtil nu, i turneringen, og jeg var da også noget nervøs for udfaldet, for det stod jo 0-0 ved halvleg.

Skælskørs næste kamp er på lørdag og igen ude, her er modstanderen Høng, det ville lune med 3 point i denne kamp, men det kan godt blive vanskeligt, hvis ikke man får nogen af de skadede spillere klar igen, men vi håber at massør Torben Schou kan udrette mirakler i den kommende uge.

 

 

Oprettet 10.6.2007 af Svenne