9. Turneringskamp

Skælskør - Halskov B. 98

Lørdag den 23. juni 07 kl. 13.30

 

Lørdag spillede Skælskørs 2. hold forårets sidste kamp mod Halskov B. 98. Kampen skulle vindes, hvis der skulle være forhåbninger om at ende blandt de bedste 5 hold i puljen og dermed være med til at spille om oprykning i efteråret. Samtidig skulle enten Ørslev-Bjerge eller FS Hashøj dog sætte point til i deres respektive kampe. Skælskør startede kampen lidt nervøst de første 5-10 minutter, men kommer derefter godt ind i spillet. Derfor kan Mads Rowland allerede efter 14 minutter score til 1-0 på en fantastisk aflevering fra Frans Pedersen. Dette giver noget mere ro over spillet, og Skælskør begynder at spille flot fodbold med gode kombinationer. Dette giver pote i det 24 minut, hvor Mads Rowland igen har sparket bolden i nettet. Desværre bliver målet denne gang omstødt af dommeren for offside. Mads Rowland giver dog ikke op og allerede 3 minutter efter er han på pletten igen og scorer til 2-0 på en aflevering fra Kenneth Risum. Lige før pausefløjt får en Halskov spiller gult kort for at gå for hårdt til målmand Marc Pamperin, da Marc kommer ud af målet for at gribe bolden. Der var dog efterfølgende enighed blandt Skælskørs spillere at det skulle havde været et rødt kort, da Halskov spilleren havde løftet foden så højt, så Marc havde aftryk fra støvleknopperne helt oppe ved halsen.

Halskov får en ny mand vist ud 4 minutter inde i 2. halvleg på en tackling bagfra mod Benny Lam. Desværre lykkedes det ikke Skælskør at udnytte at de var 2 mand i overtal i 5 minutter. 2 halvleg bliver noget mere rodet, men stadig med godt spil fra Skælskør. Holdet har dog svært ved at udnytte det store overtag i spil og chancer til mål. Det lykkedes endeligt i det 82 minut, hvor Fatih Kozan dribler på en flot solotur ind i Halskovs målfelt. Halskovs målmand kommer ud og tager benene på Fatih, men bolden hopper over til Eric Klintbøl, som sikkert kan sparke bolden ind i det tomme mål. Så burde kampen være lukket, men desværre får målet Skælskør spillerne til at slappe af, hvilket giver Halskov flere chancer til slut. I det 85 minut giver dommeren Halskov et noget uforståeligt straffespark. Benny Lam tackler en Halskov spiller i målfeltet. Tacklingen var måske ikke helt reglementeret, men da Halskov spilleren hverken falder eller mister bolden, så burde der ikke havde været dømt straffe. Heldigvis kaster Marc Pamperin sig til den rigtige side på det efterfølgende straffespark og kan flot slå bolden væk. Et par minutter efter redder han igen holdet, da han parerer et skud på klods hold, og igen redder det opfølgende skud mod mål. Dermed vinder Skælskør kampen 3-0 efter en flot holdindsats.

Dermed kunne holdet bare vente på, at resultaterne fra de øvrige kampe kom. Desværre sejrede både Ørslev-Bjerge og FS Hashøj i deres kampe. Dermed ender hele 5 hold på 14 point. Desværre er Skælskør dårligst i de indbyrdes kampe, og slutter dermed lige akkurat på en 6. plads, på trods af at holdet har lige så mange point som nr. 2!! En kedeligt afslutning på en ellers god forårssæson, men vi må erkende at vi har mistet nogle vigtige point i løbet af sæsonen p.g.a. manglende koldblodighed foran modstandernes mål.

Træner Mark Vinfeldt Nielsen

Holdet var:

Marc Pamparin 1 clean sheet
Jesper Larsen  
Morten Relster  
Rasmus Nordgaard  
Brian Lam  
Kenneth Risum 1 assist
Ulrich Henriksen  
Rasmus Jørgensen (C)  
Frans Pedersen 1 assist
Eric Klintbøl 1 mål
Mads Rowland 2 mål
Benny Lam  
Kristian Johansen  
Fatih Kozan 1 assist