U14 pigerne gjorde det igen.

Skælskør - Dianalund

Lørdag den 12. juni 2007


Tirsdag 12/6 havde Skælskør`s piger besøg af Dianalund til årets sidste hjemmekamp, og rent spillemæssigt var det ikke den bedste kamp som pigerne har leveret i denne sæson, men med god vilje og fighterånd blev det Skælskør der trak det længste strå.
Efter 5 min. spil gjorde Camilla J. det til 1-0 og 5 minutter senere scorede Cecilie til 2-0 - og derefter var der bare ikke meget der ville lykkes for pigerne. Dianalund havde ikke meget at byde på men formåede hele tiden at " rende i vejen og ødelægge Skælskør`s spil " og efter flere mislykkedes forsøg, såsom skud på overliggeren og lige forbi mål, var det rart at se at pigerne blev ved med at kæmpe og endelig i 28 min. kunne Cecilie gøre det til 3-0 efter et flot forarbejde og et perfekt indlæg fra den i hele kampen hårdt arbejdende Mette.
Anden halvleg startede lidt rodet og i perioder så det ud somom Dianalund ville overtage spillet, men de blev hele tiden afvist af det altid hårdt arbejdende forsvar, som hele kampen blev bakket op af de øvrige spillere. I 59 minut får Amilla igen åbnet for scoringerne og gjorde det til 4-0 og det gav åbentbart nye kræfter hos spillerne og specielt til Cecilie som gjorde det til både 5-0 og 6-0 i 63 og 66`minut.
Selvom der stadig er en kamp ude mod Lynge-Broby 23/6 kl. 11.15 kan pigerne allerede holde guldfest for selvom de skulle tabe den sidste kamp er der ingen hold der kan nå førstepladsen. Pigerne har endnu ikke tabt en kamp i turneringen, og har efter 7 kampe 21 point og en målscore på hele 50-3.
 

TILLYKKE MED OPRYKNINGEN TIL PIGE 1................

John Hansen