Dame Junior 

Onsdag den 9. maj 2007

Kl. 18.00

Halskov BK 98 – Skælskør

Resultat 2 – 4

Skælskørs dame junior spillede onsdag aften på udebane mod Halskov BK 98. Holdet mødtes kl.17.00 ved klubhuset. Træner Flemming havde tilsagt følgende spillere: Christina-Marlene-Tess-Fie-Nadia-Elisabeth-Cecilie-Louise-SaraP. og Sara. Det er et godt spillende dame-juniorhold klubben råder over, holdet spillede for nyligt på hjemmebane, og her blev det til en stor sejr på 8-0 over Oasen fra Slagelse. Så det var spændende at se om holdet kunne følge de gode takter fra denne kamp op i Halskov. Som resultatet 4-2 øverst viser, så vandt holdet igen. Holdet havde kraftig medvind i 1. halvleg også hvad mål angår idet holdet førte 3-1 ved halvleg.

2. halvleg var mere lige idet holdene kun formåede at score en gang hver. Træner Flemming skriver at det var en god kamp, og alle kæmpede godt også i den stride modvind i 2. halvleg. Da dommeren fløjtede af, kunne Skælskør sige tak for kampen med en sejr på 4-2. Målscorer for Skælskør var: Christina med 1 mål og Elisabeth scorede de 3 andre og dermed hattrick.

Dame-juniorholdet har endnu ikke tabt i denne sæson, holdet har spillet 4 kampe hvoraf de 3 er vundet og 1 er spillet uafgjort. Holdet har dermed 10 point og ligger lige i øjeblikket på en delt førsteplads sammen med Haslev. Holdet skal i kamp igen på onsdag den 16. maj kl. 19.00 på hjemmebane, her er modstanderen Lynge-Broby, en noget sværere modstander end holdet hidtil har mødt. Lynge-Broby indtager i øjeblikket 4. pladsen med 6 point. Det bliver spændende at se, hvad holdet kan præstere mod denne modstander.

klik på billede for at se større udgave

Oprettet 9. maj af Svenne