Indvielse af elektronisk måltavle

 

Skælskør Boldklub og Idrætsforening kunne i lørdags den 21. april, i højt flot solskinsvejr indvie den nye elektroniske måltavle på Skælskør Stadion, måltavlen er sponseret af:

MATAS Skælskør v/Steen Skytte

 

Seancen foregik umiddelbart inden 1. holdets hjemmekamp mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark. Speaker på stadion Villy Jensen fortalte lidt om MATAS altid positive og altid venlige imødekommenhed når boldklubben har henvendt sig i forbindelse med forskellige sponsorater. Dette gjaldt også den tidligere indehaver Carl Hansen som for øvrigt er far til nuværende indehaver Steen Skytte.

Da boldklubbens æresmedlem Ib Johansen sidste år henvendte sig til Matas om fornyelse af supersponsorkontrakten, talte man her om, at klubbens nuværende stadionur trængte til en gennemgribende restaurering. Steen Skytte talte derfor om, at han var villig til i den nye sæson(2007) at se velvilligt på et sponsorat af en ny elektronisk måltavle. Ved klubbens henvendelse til MATAS for godt en måned siden, tog Steen Skytte derfor kontakt til firmaet Standlux som fremstiller disse elektroniske måltavler, for at bestille en måltavle, de gik straks i gang med opgaven og leverede måltavlen i torsdags.

Klubben skulle selv stå for opsætningen, dette arbejde påbegyndte og færdiggjorde man fredag eftermiddag efter hårdt og til tider besværligt arbejde.

Dette fortrinlige samarbejde mellem Matas og boldklubben resulterede derfor i, at man som tidligere nævnt, i lørdags kunne indvie denne nye elektroniske måltavle. Klubben er meget taknemlig for denne flotte sponsorgave, og man takker derfor Matas v/Steen Skytte mange gange for sponsoratet.

 

Herunder ses nogle billeder fra opsætningen og indvielse af måltavlen samt de nye tiltag på stadion. På billederne ses en del sponsorudvalget som opsatte måltavlen, sponsorudvalget består i øvrigt af Henrik Risager, Per Døvling, Erling Stuhr og Svend Erik Pedersen, Ib Johansen samt formand Steffen Mikkelsen. Udover sponsorudvalget fik udvalget også hjælp af klubbens mangeårige medhjælper Leif Pedersen som er en uvurderlig hjælp for klubben, han meldte sig straks som hjælper, hvilket han altid gør, sponsorudvalget takker Leif for hjælpen.

oprettet 22.4.07 af Svenne