Skælskør videre i Landspokalturneringen

 

efter sejr 2 - 1 over

 

Ørslev GIF fra Sjællandsserien 

 

Skælskørs serie 2 spillede tirsdag den 15. maj sin første kamp i Landspokalturneringen, kampen blev afviklet på Skælskør Stadion, idet Skælskør skulle møde det højere rangerende Ørslev GIF som pt. spiller i Sjællandsserien hvor det indtager 5. pladsen.

Der var set frem, med stor spænding, til denne kamp, det skulle nemlig blive interessant at se, om Skælskør kunne matche Ørslev. Træner Kjeld Rinfeldt havde udtaget følgende spillere: Carsten Adelgård, Morten Dedenroth, Jacob Lindemose, Niklas Pamperin, Anders Jørgensen, Kristian Erbo Jørgensen, Martin Mortensen, Kuno Nagel, Simon Larsen, Martin Pedersen, Michael Lundgaard, Morten Nagel, Martin Larsen og Christian Olsen.

De viste sig at Skælskør sagtens kunne spille lige op med holdet fra Ørslev, idet den nye måltavle efter de 90 minutter viste resultatet 2-1 til Skælskør. En meget flot kamp af Skælskør selvom holdet til tider var presset voldsomt af Ørslev, men til trods for dette pres formåede de faktisk ikke at tilspille sig nogen decideret chancer. Skælskør spillede en god contra fodbold og allerede i det 5. minut blev Ørslev advaret, idet Michael Lundgaard bliver spillet godt fri af Martin Pedersen, men desværre misbrugte chancen.

Skælskørs to angribere Michael Lundgaard og Martin Pedersen gjorde det godt i contra spillet hvor de drev noget ”gæk” med Ørslev-forsvaret. Det resulterede i, at Martin Pedersen efter godt l5. minutters spil for tilkæmpet sig bolden og dribler ind i feltet, her var Ørslev eneste middel for at stoppe ham, at begå straffespark. På det efterfølgende straffespark som bliver sat sikkert ind af Skælskørs anfører Martin Mortensen, kommer Skælskør foran 1-0. Ørslev pressede nu hårdt for en udligning, men Skælskørs forsvar holdt stand indtil det 25. minut hvor Ørslev får udlignet til 1-1.

Halvlegen slutter lidt uheldigt for Skælskørs Michael Lundgaard, idet han kort før tid ellers er sluppet helt fri, men falder pludselig, og det viser sig at han har pådraget sig en forstrækning/fibersprængning i låret og må lade sig udskifte, han risikere at være ude et stykke tid, selvom Massør Torben Schou hurtigt fik ham under behandling. I hans sted Kommer Martin Larsen på banen, og halvlegen slutter 1-1.

Ørslev presser voldsomt på, fra 2. halvlegs start, men som nævnt tidligere, uden at tilspille sig nogen chancer. Skælskør kommer meget mere med i spillet i 2. halvleg også fordi træner Kjeld Rinfeldt foretager et par gode udskiftninger, han sætter Morten Nagel på banen og han bringer noget mere ro med sig, med flere store chancer til følge. I det 54. minut går det galt for Ørslev, Martin Mortensen opfanger bolden på Ørslevs banehalvdel, og med et bragende flot langskud, uden chance for Ørslevs målmand, bringer han Skælskør foran med 2-1.

Ørslev smed nu alt over bord for en udligning, og selvom Skælskør oven i købet, må slutte kampen med 10 mand, idet Simom Larsen i det 84. minut blev præsenteret for det gule kort af kampens fortrinlige dommer Flemming V. Hansen, formåede Ørslev ikke at få udlignet, og måtte tage hjem med et nederlag.

Efter kampen udtalte Kjeld Rinfeldt følgende: Det var jo en fornøjelse at være på stadion denne tirsdag aften både som træner, spiller og ikke mindst som tilskuer, det var klart vores bedste kamp i år, hele holdet sled sig op gennem de 90 min. Det er dejligt som træner at se det arbejde der bliver udført til træning, også bliver omsat til så stor gejst, vilje og fight i kampene, og sejren over Ørslev var i mine øjne både flot og fuld fortjent.

Et lille malurt skal der dog dryppes i bægeret, idet Skælskør nok må undvære Michael Lundgaard i de næste par kampe.

En anden ting som også skal frem her , og det er mig meget magtpåliggende at få frem, vi må så håbe at der er nogle af de ansvarlige politikere der læser det. Skælskør Stadion er efterhånden  livsfarlig at spille på, idet banens tilstand er under al kritik, den er hård som beton, fyldt med sten ect. Mange at spillerne var efter kampen fuldstændig flået på deres ben, der var ikke mange der ikke havde skrammer på grund af banens tilstand. Man kan simpelthen ikke byde nogen at spille på den bane, få nu øjnene op kære politikere og få gjort noget ved disse tilstande. Vi kæmper som frivillige i klubben med at vedligeholde alt mulig andet, sørge for at ungdommen har et godt sted at være, og kan så bare se til, at andre ting som Kommunen skal vedligeholde bare forfalder, jeg (frivillig i Skælskør Boldklub Svend Erik Pedersen) retter denne kritik mod de ansvarlige politikere, idet jeg var vidne til et mindre ”blodbad” på Skælskør Stadion i ovennævnte kamp.