Nyhed på Skælskør Stadion

 

Skælskør Boldklubs sponsorudvalg har benyttet sommerpausen fra fodbold til at forbedre den gode stemning som herskede i forårssæsonen på stadion, til en forhåbentlig endnu bedre stemning. Sponsorudvalget har lagt 50 m2 fliser så der er blevet skabt en terrasse. Endvidere har man fået fremstillet nogle cafe-borde som er støbt ned på terrassen, så man i ro og fred kan nyde en kold fadøl fra HARBOE, en grillet pølse eller bare en kop kaffe mens man nyder fodboldspillet på banen.

Sponsorudvalget TAKKER alle for hjælpen med etableringen, uden denne frivillighed havde det ikke kunnet lade sig gøre. Sponsorudvalget håber tilskuerne fremover vil nyde den gode stemning lørdag eftermiddag på Skælskør Stadion. Vi syntes stadion er et besøg værd.

Sponsorudvalget håber senere at kunne bygge en pavillon, så terrassen kan blive overdækket, samt at man i en del af overdækningen kan bygge en velisoleret bygning hvorfra man kan speake og servere det nødvendige.

Det ville være rart at komme af med den, ikke alt for pæne ”skurvogn” som nok snart har udtjent sin ”værnepligt”.

Sponsorudvalget har ansøgt NY Slagelse Kommune om støtte til dette byggeri. Udvalget håber at kommunen evt. vil levere materialerne, klubben vil herefter selv opføre nævnte. Der er desværre ikke kommet nogen besked fra kommunen endnu, trods det, at det er længe siden man har søgt om denne støtte.

Herunder billeder fra sponsorudvalgets arbejde med etableringen af terrassen på stadion.

 

 

Oprettet 19.08.2007 af Svenne