Flot sponsorgave

ved Skælskør Boldklubs

afslutningsfest

 

Skælskør boldklub har netop afholdt året afslutningsfest som en markering på afslutningen af en meget flot sæson for hele klubben og det er lige fra de mindste til de ældste.

Ved afslutningsfesten blev mange spillere og ledere begavet med pokaler og sponsorgaver.

Der var især en sponsorgave der vakte stor interesse, nemlig sponsorgaven fra en hel ny sponsor JPH Concept. Du kan klikke på logoet herunder for at komme til virksomhedens hjemmeside.

 

 

 

 

 

Sponsorgaven var en meget flot og moderne kontorstol som blev tildelt årets spiller Niklas Pamperin. På billedet herover ses årets spiller siddende i den flotte sponsorgave. På billedet ses desuden JPH Concepts repræsentant Ib Sevel Johansen som også er æresmedlem i klubben samt 1. holdets træner Kjeld Rinfeldt.

Herunder ses stolen bedre, bare i en grøn udgave. En fantastisk dejlig stol med god sidde komfort og let indstillelig en meget flot sponsorgave som klubben er meget taknemlig for.

 

 

 

 

Og hvem er så JPH Concept ?

 

VELKOMMEN TIL JPH CONCEPT

 

Du ved sikkert allerede hvad du vil have. Men ved du hvad du har brug for?

 

Vi hedder JPH Concept og vi har til huse på Frederiksberg Alle i København. Vi har travlt med at udvikle indretningsløsninger til virksomheder over hele landet.

Med afsæt i vores tætte kontakter til møbelindustrien i ind- og udland har vi udarbejdet konceptet ”Medarbejdermøbler”, som gør det muligt for dig at købe billigt og godt design!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hedder Jan, Jan og Jan. Vi er grundlæggere af JPH Concept og som sådan lægger vi navn til de løsninger vi leverer. Og det forpligter jo. Det betyder helt konkret, at du fra nu af kan forvente modspil fra en loyal partner, som lever og ånder for at levere den perfekte løsning. Og det er ikke altid den samme som du havde forventet! Det fortæller erfaringen os.

Derfor hviler JPH Concept på 4 hjørnesten, som gennemsyrer alt hvad vi gør:

 

·        Empati og forståelse for vore kunders krav og ønsker.

·        Et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra de bedste danske og udenlandske producenter.

·        Fuld attention og service på alle opgaver fra start til mål.

·        En sund økonomi med et meget bevidst omkostningsniveau.

 

Tilsammen kalder vi det RPI Concept (Reel Produkt Information). Det sikrer fokus på de rigtige produkter, frem for at fokusere på en bestemt producent.

Møbeljunglen er nemlig stor og det brede udvalg vi viser i vores kataloger, er derfor nøje udvalgte producenter som for længst har bevist deres værd.

Vores lager med plads til at lagerføre kundespecificerede produkter gør, at vi kan klare levering på ganske kort tid. I samarbejde med vores tilknyttede indretningsarkitekter, egne møbelmontører (som altid leverer og opstiller møblerne samlet og klar til brug) tager vi imod enhver udfordring. Stor som lille. Vi har været der. Og vi glæder os hver gang.

 

God fornøjelse

 

Jan Johannessen

Jan Palsmark

Jan Holmer

 

Oprettet 8.11.2007 af Svenne