8. Turneringskamp

 

Hashøj IF – Skælskør

 

Søndag den 17. juni 2007 kl. 11.00

 

 

Efter den vigtige 11-2 sejr i tirsdags skulle Skælskørs 2. hold igen ud i en vigtig kamp, der kunne afgøre oprykningspladserne. Hashøj IF og Skælskør lå inden dagens kamp begge på 11 point, og derfor ville den der vandt dagens kamp være godt placeret inden sidste spillerunde i næste weekend.

Skælskør startede kampen godt med et højt pres på Hashøj. Allerede efter et par minutter er det ved at give pote, da Eric Klintbøl header lige forbi målet på Simon Schollerts gode hjørnespark. Der skulle dog kun gå 6 minutter før Skælskør kommer foran. Kuno Nagel sparker en høj bold ind i målfeltet. En Hashøj forsvarer forsøger at heade væk, men den ryger lige hen til Eric Klintbøl, som sparker den sikkert i mål til 1-0 føring til Skælskør. Skælskør fortsætter det gode spil oppe på Hashøjs banehalvdel, men det kniber med skarpheden inde foran mål.

I de sidste 5 minutter går det dog galt. Det virker som om holdet går ned i tempo og det udnytter Hashøj til at score 2 mål på bare 2 minutter. En meget ærgerlig afslutning på en ellers flot spillet halvleg.

Anden halvleg bliver noget rodet, da spillerne begynder at blive trætte og måske også lidt stressede af at være bagud. Det hjælper heller ikke at Hashøj kommer yderligere foran efter et kvarter. I de sidste 20 minutter satser Skælskør ved at spille med 3 mand i forsvaret og 3 mand i angrebet. Det giver da også pote med 10 minutter igen, hvor Kuno Nagel scorer på en fin aflevering af Eric Klintbøl. Det giver ny optimisme og Skælskør satser yderligere ved at smide Morten Relster op i angrebet, så der nu er 4 angribere. Det resulterer dog ikke i yderligere mål, og Skælskør taber desværre den vigtige kamp med 3-2.

Et resultat der ikke var helt fair i forhold til spil og chancer, men igen må vi sige at vi ikke var skarpe nok foran mål. Holdet spillede i perioder rigtig flot kombinationsspil men desværre kunne afslutningerne ikke leve op til det gode opspil.

Et meget ærgerligt resultat som betyder at Skælskør ikke selv kan afgøre oprykningen i den sidste kamp på lørdag, men er afhængig af resultaterne fra de andre kampe i puljen.

 

Træner Mark Vinfeldt Nielsen

 Holdet var:

 

Marc Pamparin

 

Jesper Larsen

 

Morten Relster

 

Morten Gammelgaard

 

Brian Lam

 

Kenneth Risum

 

Kuno Nagel

1 mål - 1 assist

Rasmus Jørgensen (C)

 

Simon Schollert

 

Eric Klintbøl

1 mål - 1 assist

Fatih Kozan

 

Frans Pedersen

 

Rasmus Nordgaard

 

Mads Rowland

 

 


Oprettet 17.6.2007 af Svenne