U14 pigerne gjorde det igen.

 

Skælskør – Lynge Broby

 

Resultat: 4 - 2

 

Lørdag den 23/6 spillede Skælskør`s piger sæsonens sidste kamp mod rækkens nr. 2 Lynge-Broby. Kampens resultat var uden betydning for Skælskør, da rækken allerede var vundet. men æren er da også værd at spille for, så pigerne gik ind til kampen med deres sædvanlige kampgejst for at gøre rent bord og vinde rækken uden at sætte point til.
Lynge-Broby kom bedst fra start og bragte sig foran med 1-0 allerede i det 5`minut, da deres mindste spiller også viste sig at være deres farligste og hurtigste våben og ganske enkelt løb fra Skælskør`s forsvar. Hun var konstant farlig når hun havde bolden, men som kampen skred frem viste Isabella og Camilla P. hende hvem der bestemte i den ende af banen.
Efter den dukkert var det med ikke at tabe viljen og der skulle da heller ikke gå mere end 3 minutter før Ida udlignede til 1-1, og derefter var det Skælskør der styrede slagets gang,  da Cecilie gjorde det til 1-2 og 1-3 i 15`og 18`minut var det som om, at der var lagt låg på gryden, men Lynge-Broby blev ved med at yde modstand, så kampen bølgede lidt frem og tilbage med gode chancer til begge hold så Jeanet fik lidt mere at lave på målet end hun plejer, og  pludselig opstår der en løs chance til Lynge-Broby som reducerer til 2-3 i det 51`minut.

Nu fik modstanderne lidt mere blod på tanden, og da der ikke rigtigt var noget der ville lykkes for Skælskør, så det lidt faretruende ud, indtil John prøvede at rokere på et par spillere så Katrine kom helt frem på banen. Det gav resultat, for kort efter scorede hun til 2-4 i det 65`minut og det blev også kampens resultat.
Alle piger leverede igen en god indsats som viser, at når man har viljen skal tingene nok lykkes, selvom der indimellem er lidt modgang. Rækken blev vundet med 24 point for 8 kampe og en målscore på 54-5.


TILLYKKE PIGER og held lykke i PIGE 1 rækken til efteråret.

 

Referent John Hansen