U 14 piger

Skælskør – Borup

Resultat: 2 - 2

 

 

Lørdag den 15/9 spillede U14 pigerne hjemme mod Borup.
Borup lagde ud med at vise at de gerne ville frem mod Skælskørs mål, men heldigvis styrede Camilla P. offside taktikken fornuftigt og dommeren så dem så da der var blevet dømt 5 offside efter 8 min. spil var hjemmeholdet advaret om at de ville fremad. Det var dog Skælskør som kom bedst fra start da Cecilie bragte Skælskør foran 1-0 efter 18 minutters spil så nu så det fornuftigt ud, men Borup blev ved med at presse og i det 26`minut udlignede de til 1-1 efter et skud som Jeanet først havde reddet - men Borup fik lov til at komme først til returbolden og sendte den ind i målet.
Derefter var det en lang sej tur op ad bakke for Skælskør for Borup blev ved med at presse, og de havde specielt en spiller som var meget hurtig så Camilla P og Isabella havde igen en travl dag i forsvaret, og da andre spillere ikke helt leverede den indsats som der kræves i sådan en kamp er der altså andre der får meget at lave. Som kampen skred frem var man ved at være nervøs for hvor længe det ville vare før Borup fik et mål, men heldigvis var de ikke de bedste afsluttere og Jeanet tog sig pænt af de skud som var indenfor målrammen.
Da Cecilie så leverede et pragtmål med venstrebenet i det 67`minut og bragte Skælskør foran med 2-1 så det pludseligt lyst ud, for med 3 minutter tilbage burde den kamp være lukket - men ak og ve -allerede i det efterfølgende angreb var der for mange Skælskørspillere der "kikkede" fodbold så Borup fik udlignet til kampens resultat 2-2.
Da der efter kampen skulle stemmes om dagens spiller viste stemmefordelingen også at der var blevet leveret en meget svingende indsats  da de 14 stemmer var fordelt på hele 8 spillere, men med flest stemmer blev dagens spiller CECILIE KINER som fik gaver sponsoreret af Cafe Marina og Skælskør Guldsmede forretning.

 

 

 

De to U14 piger som var til DBUs før U15 udtagelsesstævne den 2/9 er begge blevet udtaget i den trup på 28 spillere som fortsat skal modtage talenttræning i DBU`s regi. De 2 spillere er CECILIE KINER og JEANET SJØMANN.
TILLYKKE med udtagelsen og held og lykke fremover. 

 

 

Referent John