Ny sejr til U14 pigerne.
Skælskør – Lynge Broby

Resultat: 7 - 3

Lørdag den 1/9 spillede Skælskørs piger hjemme mod deres ærkerivaler fra Lynge-Broby og det blev som sædvanligt en spændende kamp når de to hold mødes.
Lynge-Broby kom bedst fra start og allerede efter 7 minutter bragte de sig foran med 0-1, men blot 3 minutter senere bragte Kathrine balance i regnskabet ved at udligne til 1-1.
Lynge-Broby blev ved med at holde presset og allerede i det 19`minut gjorde de det til 1-2 men holdt kun i 4 minutter hvor Camilla K. udlignede til 2-2.
Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage med chancer til begge hold men Skælskørpigerne fik mere og mere fat i spillet og specielt Isabella fik godt fat i deres lynhurtige angrebsspiller og holdt stillingen til pausen.
Da holdene satte 2´halvleg i gang var det som om at Skælskør havde fundet melodien og allerede efter 6 minutters spil gjorde Cecilie det til 3-2 og 6 minutter senere gjorde hun det til 4-2. Hjemmeholdet holdt fat i deres gode spil og i det 54` minut smækker Kathrine den ind til 5-2 og blot 9 minutter senere gør Cecilie det til 6-2 på et flot langskud. Nu skulle man tro at det var ved at være slut med spænding i den kamp men nej. Blot 2 minutter før tid får Lynge-Broby tilkendt et straffe som bliver sat sikkert ind uden chance for Jeanet så nu står der 6-3 med blot 1 minut tilbage men det var lige nok for et velspillende Skælskørhold til at få et mål mere så i det 70`minut banker Cecilie den atter i netmaskerne til slutresultatet 7-3.
Bortset fra de første 20 minutter, hvor man godt kunne se på nogle af pigerne at der havde været ungdomsskolefest, leverede alle et flot stykke arbejde så det var spændende at se hvem pigerne ville vælge til dagens spiller.
Dagens spiller blev Isabella Hansen.
Næste kamp er lørdag 8/9 kl. 10.00 på udebane mod B73 så kom en tur til Slagelse og støt pigerne. 

Søndag den 2/9 deltog 2 af Skælskørs U14 piger i en træningssamling, arrangeret af DBU, i Borup hvor formålet var at at kvalificere sig til at gå videre i den trup af talenter som skal deltage i DBU`s talenttræning kaldet før U/15.
De 2 piger som fik chancen var Cecilie Kiner og Jeanet Sjømann og de gjorde begge en god figur til samlingen så nu må de bare vente og håbe at de er kommet videre. Pigerne får besked om ca. 1 uge. HELD OG LYKKE PIGER. 

 

Referent: John